Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Jeroen Swart

Jeroen Swart

Jeroen is .NET architect en verantwoordelijk voor de Microsoft competentie bij Quintor. Zijn focus ligt op het gebied van ALM en Web development. Jeroen is al sinds 1996 werkzaam als developer/architect met een zeer breed scala aan Microsoft-producten en -tools. Daarbij heeft hij een brede ervaring opgebouwd met software ontwikkeling en .NET, maar ook producten als Sharepoint en CRM/xRM. Voor Quintor heeft hij een eigen Scrum proces template voor TFS2010 ontwikkeld. Volgens Jeroen zit de kracht van techniek niet in de techniek zelf, maar in het toepassen ervan om tot een optimale oplossing te komen die werkt. Niet moeilijker dan nodig en niet simpeler dan mogelijk.

Clemens Reijnen

Clemens Reijnen

Clemens Reijen is een management consultant van Sogeti, is gespecialiseerd in Application Lifecycle Management, geeft VS2010 ALM cursussen in heel Europa, heeft de gecertificeerde Agile TMap testproces template voor TFS2010 vervaardigd en is een veelgevraagd spreker op conferenties. Clemens heeft door Microsoft de titel Microsoft Most Valuable Professional (MVP) toegekend gekregen. Als Scrum Master heeft hij veel kennis en achtergrond op het gebied van software ontwikkeling. Clemens onderhoudt een technisch blog op <a href=""http://www.ClemensReijnen.nl"">www.ClemensReijnen.nl en is mede-auteur van het boek ""Collaboration in the Cloud: How Cross Boundary Collaboration Is Transforming Business"". Je kunt in contact komen met Clemens via <a href=""mailto:Clemens.Reijnen@Sogeti.nl"">Clemens.Reijnen@Sogeti.nl.

Marcel Nieuwpoort

Marcel Nieuwpoort

Als Developer Evangelist Web is hij dé centrale contact persoon binnen Microsoft over alles wat met het Web platform te maken heeft. Zijn doel is een breder (ontwikkelaars) publiek enthousiast te maken over de Web technologieën van Microsoft. Daarnaast is Marcel verantwoordelijk voor de adoptie van Internet Explorer door het helpen en ondersteunen van ontwikkelaars bij het IE geoptimaliseerd maken van top websites. Zijn derde aandachts gebied is het opbouwen en onderhouden van belangrijke beïnvloeders en gebruikers groepen gericht op het web platform en presenteren en demonsteren van de Microsoft technologieën op evenementen.