Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Robert Jan van Holland

Robert Jan van Holland

Robert Jan is een ervaren .NET Architect die zich graag bezig houdt met de nieuwste technieken. Hij is bij Seven Stars als Manager Operations verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken van het organisatie onderdeel waarin de Microsoft Expertise en het team met Microsoft Professionals zich bevindt. Robert Jan heeft bij vele klanten binnen diverse projecten functies vervuld als coach, ontwikkelaar, technisch ontwerper en software architect.

Michiel van Otegem

Michiel van Otegem

Michiel van Otegem is Senior Software Architect bij Sogeti Nederland. Hij heeft een brede expertise met focus op Cloud Computing, integratie en beveiliging. Michiel is één van de pioniers op het gebied van .NET en richtte in 2002 de Nederlandse .NET gebruikersgroep dotNED op. Hij heeft vele artikelen geschreven en meerdere boeken, meest recent ?Programming Microsoft's Clouds: Azure and Office365? Voor inspanningen in de community heeft Michiel de afgelopen 9 jaar de Microsoft MVP Award ontvangen.

Patriek van Dorp

Patriek van Dorp

Senior Technology Specialist Microsoft bij Sogeti. Voorzitter van de Nederlandse Windows Azure User Group en Windows Azure MVP.

Willem Meints

Willem Meints

Willem is .NET ontwikkelaar voor het Professional Development Centre bij Info Support. In zijn dagelijks werk houdt hij zich bezig met de ontwikkeling en onderhoud van de ontwikkelstraat Endeavour. Daarnaast ontwikkeld hij diverse mobile apps en mag hij ook graag bezig zijn met het maken van user interfaces op basis van Silverlight en WPF.

Roy Cornelissen

Roy Cornelissen

Roy werkt als IT architect bij Info Support. Hij heeft meer dan twaalf jaar ervaring in de ICT en heeft gewerkt aan uiteenlopende projecten. In zijn dagelijks werk past hij Microsoft technologie toe in service georiënteerde omgevingen en SaaS projecten. Daarnaast is hij één van de community leaders binnen Info Support voor mobile development.

Marcel de Vries

Marcel de Vries

Marcel is Technology Manager bij Info Support en trekt het Microsoft Competence Center. Hij is Microsoft Regional Director en Microsoft ALM MVP. Naast zijn werkzaamheden bij Info Support spreekt Marcel regelmatig op nationale en internationale conferenties als TechDays en Visual Studio Live!