Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Kees Dijk

Kees Dijk

Kees Dijk is senior software ontwikkelaar / software architect bij Vivens. Net als veel andere ontwikkelaars heeft Kees van zijn hobby zijn werk gemaakt en dat zorgt ervoor dat hij in zijn vrije tijd nog veel bezig is om de nieuwste ontwikkelingen binnen IT land te volgen en uit te proberen. De kennis die hij hier mee op doet wil hij graag delen via devNetNoord maar ook via de verschillende social media en vraag en antwoord sites.

Pieter Joost van de Sande

Pieter Joost van de Sande

Pieter Joost is een gepassioneerde software ontwikkelaar bij Atos. Naast software architect is hij de afgelopen jaren ook zeer actief als internationaal spreker. Pieter Joost is bestuurslid en podcast host bij Devnology. Daarnaast werkt hij mee aan verschillende open source projecten als Ncqrs, Gallio, JO Event Store en NserviceBus. Voor zijn inzet heeft Mirosoft hem beloond met een Microsoft C# MVP award.

Gerard van der Pol

Gerard van der Pol

Gerard van der Pol, is Developer Technical Specialist voor Microsoft in Nederland met een focus op de gehele development lifecycle en tools als Visual Studio, Expression en Team Foundation Server.