Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Eelco Koster

Eelco Koster

Eelco werkt als IT architect bij Ordina. Hij heeft meer dan twaalf jaar ervaring in de ICT en heeft gewerkt aan uiteenlopende projecten.

Wouter de Kort

Wouter de Kort

Wouter werkt als freelance Technical Coach via Seize IT. Hij richt zich vooral op het geven van maatwerk seminars, trainingen en coaching voor alles wat te maken heeft met de Microsoft Web Stack. Hij begon met programmeren op zijn 7e, toen nog in QuickBasic. Hij werd er toen al snel verliefd op en is daarna verder gegaan met het programmeren van spelletjes in OpenGL en C++. Daarna heeft hij nog wat gespeeld met andere talen zoals Visual Basic en Delphi. Nu werkt hij al vanaf de eerste b├Ęta met C# en het .NET Framework. Nu richt hij zich er op om bedrijven te helpen om bij te blijven met alle nieuwe ontwikkelingen en deze toe te passen binnen hun omgeving.

Tom Verhoeff

Tom Verhoeff

Tom Verhoeff is een app ontwikkelaar gespecialiseerd in het Windows platform. Met zijn bedrijf Methylium ontwikkelt hij Windows Phone en Windows 8 applicaties voor grote spelers als de NOS, Booking.com, Parkmobile en Priceline. Hij is actief in de Windows Phone community sinds de eerste dag en deelt zijn kennis graag op offline events, maar net zo graag via zijn blog of social media. Voor zijn kennis en community inzet heeft Microsoft hem beleend met een MVP award voor Windows Phone Development.