Volgende event: woensdag 20 september 2017

Programma

15:30 - 16:00 Ontvangst
16:00 - 17:00 Sessie: De evolutie van JavaScript
Edwin van der Thiel

Javascript is gegroeid van een klein onderdeel van een web pagina tot enorme oplossingen. Binnen de Microsoft technologie├źn kom je Javascript overal tegen. Tijdens deze sessie wordt getoond waar en hoe Javascript zijn weg heeft gevonden binnen Microsoft technologie├źn. Tevens wordt met demo's getoond hoe met Typescript Javascript eenvoudiger en veiliger toegepast kan worden.

17:00 - 18:00 Sessie: Windows Azure blauw past bij jou
Dick Dijkstra

Deze presentatie maakt duidelijk wat Windows Azure kan betekenen voor ontwikkelaars. De specifieke attributen van een cloud platform maken het leven voor ontwikkelaars in vele gevallen een stuk gemakkelijkers, goed voorbeeld daarvan dat een nieuwe ontwikkelomgeving binnen 10 minuten helemaal startklaar is. Dick laat aan de hand van voorbeelden zien hoe onder andere deze dienst functioneert.

18:00 - 19:00 Eten
19:00 - 20:30 Sessie: Embedded systems with the .NET Micro Framework
Rajen Kishna

In deze sessie gaan we in op het .NET Micro Framework van Microsoft om te bekijken welke mogelijkheden dit biedt aan .NET ontwikkelaars om embedded systemen te ontwikkelen. We behandelen de onderdelen van het .NET Micro Framework en gaan in op hoe embedded systems software ontwikkeld kan worden en wat voor hardware hierbij nodig is. Een van de sterke punten van het gebruik van het .NET Micro Framework is dat ontwikkelaars bestaande programmeerervaring kunnen gebruiken om een compleet nieuw soort toepassingen te ontwerpen en ontwikkelen.

20:30 - 21:00 Na borrelen met de sprekers
21:00 Einde / afsluiting