Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Edwin van der Thiel

Edwin van der Thiel

Edwin van der Thiel is specialist Microsoft bij Sogeti op het gebied van applicatie development, en heeft een achtergrond als systeem specialist op zowel Microsoft als Linux platformen. Hij richt zich op development binnen grote omgevingen, waarbij hij de optimale match zoekt tussen gebruik van bestaande technologie en maatwerk oplossingen. Daarnaast geeft hij cursussen in onder meer datamodellering en web technologie.

Dick Dijkstra

Dick Dijkstra

Dick Dijkstra is werkzaam voor Microsoft in de rol van technisch specialist op het gebied van Windows Azure. Voordat hij zich specialiseerde in Windows Azure heeft hij veel gewerkt met integratieoplossingen op basis van het Microsoft applicatieplatform, met name BizTalk Server. Bij veel internationale organisaties combineert hij zijn kennis van beide gebieden om high-end integratieoplossingen te ontwerpen.

Rajen Kishna

Rajen Kishna

Rajen Kishna is een enthousiasteling op het gebied van applicatie ontwikkeling die momenteel werkt bij Microsoft binnen de afdeling Developer Platform Evangelism als Technical Evangelist voor het Microsoft application platform. Innovatie in technologie is een van zijn belangrijkste motivaties en hij helpt klanten om het meeste uit de Microsoft development technologie├źn te halen voor hun oplossingen.