Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Wouter de Kort

Wouter de Kort

Wouter begon met programmeren toen hij 7 jaar oud was. Hij werkt nu als Microsoft Lead Consultant bij Ordina. Wouter helpt organisaties om bij te blijven met alle ontwikkelingen op de Microsoft stack. Hij richt zich op Application Lifecycle Management en Software Architectuur voor web applicaties. Hij houdt ervan om complexe problemen op te lossen en anderen te helpen om betere ontwikkelaars te worden. Wouter heeft een aantal boeken geschreven, is een Microsoft Certified Trainer en een ALM Ranger. Je kunt hem vinden op Twitter (@wouterdekort) en op zijn blog http://wouterdekort.blogspot.com.

Eduard van Valkenburg

Eduard van Valkenburg

Eduard van Valkenburg is Big Data Consultant bij Microsoft Services, hij heeft ervaring met de volledige BI stack van Microsoft en richt zich nu vooral op Big Data en IoT, waaronder HDInsight, APS en natuurlijk Azure ML

Jeroen Swart

Jeroen Swart

Jeroen is .NET architect en verantwoordelijk voor de Microsoft competentie bij Quintor. Zijn focus ligt op het gebied van ALM en Web development. Jeroen is al sinds 1996 werkzaam als developer/architect met een zeer breed scala aan Microsoft-producten en -tools. Daarbij heeft hij een brede ervaring opgebouwd met software ontwikkeling en .NET, maar ook producten als Sharepoint en CRM/xRM. Voor Quintor heeft hij een eigen Scrum proces template voor TFS2010 ontwikkeld. Volgens Jeroen zit de kracht van techniek niet in de techniek zelf, maar in het toepassen ervan om tot een optimale oplossing te komen die werkt. Niet moeilijker dan nodig en niet simpeler dan mogelijk.