Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Thijs Broekhuizen

Thijs Broekhuizen

Thijs Broekhuizen is werkzaam als Universitair Hoofddocent bij de vakgroep Innovatiemanagement & Strategie van de Rijksuniversiteit Groningen.

Zijn onderzoeksgebieden liggen op innovatieadoptie/diffusie en het verdienmodel van innovaties. Hij richt zich in zijn onderzoek op het succes van nieuwe producten in de entertainmentindustrie (video games, films, muziek en boeken) maar ook meer complexe, financiƫle producten. Zijn huidig onderzoek gaat in het bijzonder over hoe sociale invloeden (word-of-mouth, observational learning, shared consumption) hun effect hebben op innovatieadoptie en -diffusie, hoe bedrijven de winst kunnen pakken op hun innovaties in turbulente omgevingen, en hoe bedrijven reageren op disruptieve technologieƫn.

Hij treedt vaak op als ad hoc reviewer voor academische journals and conferenties, en is geregeld (dag)voorzitter bij conferenties en symposia. Ook is hij betrokken bij post-initieel onderwijs via de AoG.

Naast zijn taak als opleidingsdirecteur van de Master Business Administration, is hij specifiek betrokken bij het onderwijs binnen de Master Strategic Innovation Management; hij is betrokken bij de cursussen: Capturing Value from Innovation, Innovation & Entrepreneurship, en Strategy & Innovation Management.

Voor meer informatie, zie:

Universiteitspagina: http://www.rug.nl/staff/t.l.j.broekhuizen/

Persoonlijke website: thijsbroekhuizen.nl

Peter Heldens

Peter Heldens

Peter Heldens is Technical Account Manager bij Microsoft en geeft innovatie & inspiratie sessies voor makers die willen innoveren met Internet of Things.

Alex Thissen

Alex Thissen

Alex houdt zich al vele jaren bezig met software development. Hij heeft gewerkt als lead developer en architect voor zowel kleine bedrijven als grote enterprises. Een groot deel van zijn tijd besteedt hij aan het trainen en vertellen over het Microsoft platform en development frameworks en coachen van architecten om moderne gedistribueerde web applicaties te ontwerpen en bouwen.

Momenteel werkt Alex voor de startup Xpirit, een nieuw onderdeel binnen de Xebia Group, dat zich richt op ALM, cloud, enterprise mobility en security.

Alex vindt beveiliging van applicaties een belangrijk aspect binnen moderne applicatie ontwikkeling en vooral voor cloud en mobiele applicaties. Hij spreekt op diverse conferenties, user groups en meetups over security, frameworks, architectuur en web technologieen.

Alex is een Microsoft MVP in Visual C# en Microsoft Regional Director in Nederland. In zijn vrije tijd sport hij graag en programmeert hij nieuwe en retro video games.