Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Arjen Steinhauer

Arjen Steinhauer

Arjen is in 1995 begonnen in de IT als C/C++ developer op het Microsoft platform. Sinds 2001 is hij bezig met .NET. Een groot deel van zijn loopbaan heeft Arjen doorgebracht als Microsoft software architect bij CMG, later Logica, Class-A en Qurius. Sinds eind 2012 is hij solution architect namens ilionx Software Solutions. Arjen heeft een speciale interesse voor alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van systeem integratie, application lifecycle management, cloud en mobiele toepassingen. Momenteel staan Microsoft Azure, Visual Studio Online, Release Management en app development in zijn speciale belangstelling.

Astrid Hackenberg

Astrid Hackenberg

Astrid Hackenberg is Senior Program Manager bij Microsoft en werkzaam als Technical Evangelist en Cloud Applicatie Architect. Ze heeft sinds 1991 ervaring in software development en is altijd geĂ¯nteresseerd in nieuwe ontwikkelingen en technologie. Astrid deelt graag haar kennis, opdat anderen gedegen keuzes kunnen maken op het gebied van software-architectuur en development. Tot haar specialismen behoren cloud computing, applicatie-integratie, en software-architectuur. Je kan Astrid bereiken via twitter @astridhack en linkedin https://nl.linkedin.com/in/astridhack.

René van Osnabrugge

René van Osnabrugge

Als lead ALM Consultant bij Xpirit helpt René bedrijven om betere software te bouwen. Hierbij kijkt hij niet alleen naar de tools maar zeker ook naar de processen en niet te vergeten, de mensen. Met meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van ALM en meer dan 15 jaar in de software industrie heeft Rene vele bedrijven van binnen gezien en heeft vele succesvolle implementaties van ALM afgerond. Als Visual Studio ALM MVP deelt Rene zijn kennis door te spreken op zowel nationale als internationale conferenties en schrijft hij regelmatig blog posts op zijn blog 'The Road to ALM'. Blog: http://www.roadtoalm.com