Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Gerard Kemkers

Gerard Kemkers

FC Groningen

Valéry Jacobs

Valéry Jacobs

Microsoft

Valery is een Technical Evangelist bij Microsoft. In deze rol werkt hij met partners om het maximale uit Microsoft technologie te halen. Valery heeft een sterke focus op de IoT technologie in relatie met Microsoft Azure en krijgt veel energie en inspiratie uit de maker community. Hij heeft 15 jaar ervaring in softwareontwikkeling binnen zowel nationale als internationale projecten. Hij spreekt regelmatig voor developer communities en is actief betrokken bij de WAZUG (de Azure gebruikersgroep in Nederland). Als op zijn laptop updates worden geïnstalleerd brengt Valery tijd met zijn gezin door en houdt hij zich bezig met sporten en het maken van muziek.

Peter de Boer

Peter de Boer

CGI

Peter de Boer is werkzaam als Principal IT Consultant bij CGI, hij houdt zich in zijn rol bezig met de IoT proposities van CGI met een sterke focus op de Microsoft Azure stack.

Richard Nieuwland

Richard Nieuwland

CGI

Richard Nieuwland is werkzaam als Principal IT Consultant bij CGI, hij houdt zich in zijn rol bezig met de IoT proposities van CGI met een sterke focus op de Microsoft Azure stack.

Martijn Krot

Martijn Krot

Ordina

Martijn Krot is Business Innovator bij Ordina SMART Technologies.
Zijn focus ligt op het inspireren, co-creëren, innoveren en het daadwerkelijk realiseren van technologische vernieuwing om werk en leven, nu al leuker, makkelijker en beter te maken.
Zijn motto is Innoveren moet je doen...

Roy Cornelissen

Roy Cornelissen

Xpirit

Roy works as a software architect at Xpirit in the Netherlands. With over 15 years of experience in IT, Roy has designed and built many enterprise systems for customers using primarily Microsoft, Xamarin and NServiceBus technologies. As a lead consultant at Xpirit, Roy is responsible for the vision and strategy for the Enterprise Mobile Development competence. He specializes in designing and building mobile applications for iOS, Android and Windows Phone, using Xamarin technology.

He is a frequent speaker at software development conferences such as Microsoft TechDays, Xamarin Evolve, NSBCon, VSLive! and Gartner Catalyst. He writes articles and blogs about his professional and personal interests.

Eelco Koster

Eelco Koster

Ordina

Eelco Koster is werkzaam als Lead Azure consultant bij Ordina. In deze rol adviseert en ondersteunt hij klanten bij het ontwerpen, bouwen en migreren van applicaties naar Microsoft Azure. Voordat hij zich specialiseerde in Microsoft Azure heeft hij gewerkt aan vele web applicaties op basis van het Microsoft applicatieplatform. Bij veel grote organisaties combineert hij zijn kennis van beide gebieden om schaalbare oplossingen te ontwerpen

Annejan Barelds

Annejan Barelds

Sogeti

Annejan werkt als Cloud Architect voor Sogeti. Op dagelijkse basis helpt hij klanten om maximaal waarde te halen uit technologie. Als architect doet hij dat typisch als ‘spin in het web’, en zoekt hij het optimum tussen technologische vernieuwing, requirements en kosten. Identity & Access, Cloud en Azure hebben daarbij zijn speciale aandacht. Hij deelt zijn kennis binnen en buiten Sogeti, recent bijvoorbeeld via de Sogeti Heroes Academy.