Volgende event: woensdag 20 september 2017

Sprekers

Erwin Staal

Erwin Staal

4DotNet

Erwin Staal werkt als Software Engineer en ALM Consultant bij 4DotNet in Meppel en wordt van daaruit gedetacheerd bij SnelStart Software. Hij verdiept zich graag in de nieuwste technieken en werkt momenteel veel met ASP.Net WebAPI, TypeScript en AngularJS. Als ALM Consultant helpt Erwin bedrijven met het implementeren van Continuous Delivery en coacht teams op het gebied van Scrum en Agile. Je kunt Erwin volgen op @erwin_staal. Een aantal blogs van zijn hand vindt je op http://blogs.4dotnet.nl/

Cornell Knulst

Cornell Knulst

Xpirit

In zijn rol als architect en DevOps expert bij Xpirit is Cornell Knulst continue bezig zich te verdiepen in de nieuwste technieken en technologiën. Opgedane kennis weet hij feilloos te vertalen naar praktische tips voor enterprise organisaties. Zijn enthousiasme over technologie is te lezen in zijn blogs en in vakbladen. Cornell spreekt ook regelmatig op nationale conferenties.

Matt Feigal

Matt Feigal

Google

Wanneer Matt niet bezig is met het repareren van zijn self-driving bike helpt hij kleinere ontwikkelteams en grote bedrijven met het succesvol implementeren van Google Cloud. Een paar jaar geleden raakte hij verveeld omdat de veranderingen hem niet snel genoeg gingen. Hij stapte over naar een bedrijf waarbij hij moeite moet doen om alles bij te benen maar hij geniet daarvan.

Ufuk Haciogullari

Ufuk Haciogullari

Travix

Ufuk is een software ontwikkelaar gespecialiseerd in het bouwen van .NET web aplicaties. Op dit moment is hij aan het werk bij Travix in het Payment and Fraud team waar ze bezig zijn met een nieuw betalingsplatform. In zijn vrije tijd werkt hij aan verschillende Open Source projecten en draagt hij bij aan de Stack Overflow community.

Stefan Hogendoorn

Stefan Hogendoorn

Qlouder

Stefan Hogendoorn is een Google Developer Expert voor Google App Engine en Firebase en heeft een passie voor Cloud Computing. Stefan is medeoprichter en ‘Chief Geek’ bij Qlouder en is daar verantwoordelijk voor de technische aspecten van projecten. Stefan werkt al meer dan 20 jaar in de ICT en heeft voordat hij met Google Cloud Platform aan de gang ging geruime tijd als .Net ontwikkelaar en architect gewerkt.